vinbladsruller
November 2, 2015 § Leave a comment
Disse vinbladsruller smager endnu bedre dagen efter, hvor de er kølet af.
250 g ris, 2 dl olivenolie, 3 dl bouillon, 2 hakkede løg, 3 spsk pinjekerner, 1 bundt hakket mynte, 1 bundt hakket dild, 3 store tomater i skiver, 1 citron i skiver, vinblade, salt og peber.
Steg risen i olivenolien ved meget svag varme sammen med løgene og pinjekernerne i 20 minutter. Tilsæt bouillonen og kog risen indtil den er næsten mør. Smag til med salt og peber. Tilsæt dild og mynte og lad risen køle af.
Fold risen ind i vinbladene og læg rullerne i lag med skiver af tomat, citron og vinblade. Sørg for at dryppe en smule vand i bunden og dæk toppen med et tæt lag af vinblade.
Damp rullerne i gryden i cirka 1 1/2 time. Lad dem køle af i gryden og servér senere.
Leave a comment