vinbladsruller

November 2, 2015 § Leave a comment

Disse vinbladsruller smager endnu bedre dagen efter, hvor de er kølet af.


250 g ris, 2 dl olivenolie, 3 dl bouillon, 2 hakkede løg, 3 spsk pinjekerner, 1 bundt hakket mynte, 1 bundt hakket dild, 3 store tomater i skiver, 1 citron i skiver, vinblade, salt og peber.


Steg risen i olivenolien ved meget svag varme sammen med løgene og pinjekernerne i 20 minutter. Tilsæt bouillonen og kog risen indtil den er næsten mør. Smag til med salt og peber. Tilsæt dild og mynte og lad risen køle af.

Fold risen ind i vinbladene og læg rullerne i lag med skiver af tomat, citron og vinblade. Sørg for at dryppe en smule vand i bunden og dæk toppen med et tæt lag af vinblade.

Damp rullerne i gryden i cirka 1 1/2 time. Lad dem køle af i gryden og servér senere.

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a comment

What’s this?

You are currently reading vinbladsruller at mättet.

meta