dressing med honning, ansjos og mynte

February 27, 2016 § Leave a comment

Denne dressing er god til grillede grøntsager og kylling. Der skal være den rigtige balance mellem surt, sødt og salt.


70 g honning, 4 ansjosfileter, 3 spsk rødvinseddike, 2 spsk fiskesauce, 1 dl friske mynteblade, 1/2 dl olivenolie og friskkværnet peber.


Kog honningen i en gryde ved svag varmen indtil den karamelliserer, men uden at den brænder på. Tilsæt ansjosfileter til sidst og lad dem smelte med i honningen. Tilsæt eddiken og opløs den i honningen. Lad blandingen køle helt af.

Tilsæt fiskesauce til blandingen og blend sammen med mynten. Smag til med peber og eventuelt lidt mere eddike for at få den rette sur-søde balance.

Tagged: , , , , ,

Leave a comment

What’s this?

You are currently reading dressing med honning, ansjos og mynte at mättet.

meta