krydrede kødboller i tomatsauce

May 17, 2016 § Leave a comment

Disse kødboller er af kylling og smager dejligt krydret. De er også hurtige at lave.


kødboller

400 g hakket kylling, 2 spsk cajunkrydderi, 2 spsk worcestershiresauce, 1 spsk sriracha, 1/2 tsk fint salt, 1 dl rasp og 1 æg.


tomatsauce

1 dåse hakkede tomater, 1 dl bouillon og 1 tsk sukker.


Rør kødet med krydderiet, saltet, worcestershiresauce og sriracha. Sørg for at røre det godt sejt. Tilsæt æg og rasp og rør til det er fordelt i farsen. Lad den trække en halv time på køl.

Form runde kødboller af farsen og brun dem på en pande i olie. Hæld ingredienserne til tomatsaucen over og lad saucen koge ind indtil kødbollerne er gennemstegte, men ikke tørre.

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Leave a comment

What’s this?

You are currently reading krydrede kødboller i tomatsauce at mättet.

meta