krydrede kødboller i tomatsauce
May 17, 2016 § Leave a comment
Disse kødboller er af kylling og smager dejligt krydret. De er også hurtige at lave.
kødboller
400 g hakket kylling, 2 spsk cajunkrydderi, 2 spsk worcestershiresauce, 1 spsk sriracha, 1/2 tsk fint salt, 1 dl rasp og 1 æg.
tomatsauce
1 dåse hakkede tomater, 1 dl bouillon og 1 tsk sukker.
Rør kødet med krydderiet, saltet, worcestershiresauce og sriracha. Sørg for at røre det godt sejt. Tilsæt æg og rasp og rør til det er fordelt i farsen. Lad den trække en halv time på køl.
Form runde kødboller af farsen og brun dem på en pande i olie. Hæld ingredienserne til tomatsaucen over og lad saucen koge ind indtil kødbollerne er gennemstegte, men ikke tørre.
Leave a comment