esquites

June 21, 2020 § Leave a comment

Dette er en mexcicansk majssalat eller salsa, der passer rigtigt godt som et cremet indslag til tacosbuffeten. Den laves bedst med friske sommermajs, som du rister på en tør pande, så kornene bliver en smule branket og sorte. Derefter skærer du dem af kolben og bruger dem i salaten. Hvis friske majs ikke er i sæson, kan du dog bruge optøede frosne majs i stedet for.


2 dl majs, 100 g smuldret fårefeta, 1/2 finthakket salatløg, 1 dl hakket koriander, 2 spsk mayo, 1/8 tsk stødt spidskommen, 1/8 tsk cayennepeber, 1 lime og salt.


Bland majs med feta, løg og koriander.

Rør mayo sammen med saften af en lime, krydderierne og salt. Hæld dressingen over majsblandingen og servér med det samme.

Tagged: , , , , , , ,

Leave a comment

What’s this?

You are currently reading esquites at mättet.

meta