quesadilla med aubergine

August 25, 2015 § Leave a comment

Quesadilla er helt enkelt en tortilla med ost, men man kan sagtens variere fyldet. Denne vegetariske quesadilla er fyldt med cremet aubergine, frisk persille og stærk chili. De mætter ganske fint og kan sagtens udgøre en hel hovedret, men man kan dog også servere dem i mindre portioner som en forret.


4 hvedetortilla, 2 auberginer i tern, 1 løg i tern, 3 fed hvidløg i skiver, 1 tsk tørret chili i flager, 1 citron, revet skal og presset saft, 3 spsk hakket syltede jalapeño, 4 spsk hakket persille, revet gouda ost og olivenolie.


Put aubergine, løg, hvidløg og chiliflager i en gryde med olie, salt og et lille dryp vand. Sæt låg på gryden og damp indholdet over middel varme indtil auberginerne er møre. Det tager 15-20 minutter. Hvis der er meget væske i gryden, så tag låget af undervejs og lad det meste fordampe.

Purer indholdet i gryden med en stavblender og bland citronsaft, citronskal, jalapeño og persille i blandingen.

Fordel auberginepuréen på hver tortilla sammen med revet ost og fold dem over på midten. Steg tortillaerne i olivenolie på en pande indtil brødet er gyldent og osten er smeltet.

Tagged: , , , , , , ,

Leave a comment

What’s this?

You are currently reading quesadilla med aubergine at mättet.

meta