stavblenderbearnaise

May 20, 2020 § Leave a comment

Hvis du gerne vil slippe for at stå og svede over vandbadet og piske til din arm er følelsesløs, så prøv denne nemme opskrift på bearnaise, hvor man bare blender alle ingredienserne sammen i en stavblender. Med denne metode lykkes det hver gang at få en fin og emulgeret sauce, der ikke skiller.


4 æggeblommer, 250 g smeltet smør, 4 tsk bearnaiseessens, salt og evt. friskhakket estragon.


Lad æggeblommerne og essensen stå ude af køleskabet, indtil de har opnået stuetemperatur.

Smelt smørret og lad det køle lidt af – det må gerne være varmt, men ikke rygende varm.

Blend smørret ind i æggeblommerne lidt af gangen, indtil saucen er tyk og luftig.

Smag til med salt og tilsæt frisk estragon.

Tagged: , , ,

Leave a comment

What’s this?

You are currently reading stavblenderbearnaise at mättet.

meta